Mnichovo Hradiště: Cena města pro mládež se po dvouleté pauze vrací

26.06.2022 15:59 | Tisková zpráva

Zatímco předávání cen města probíhá tradičně v únoru na Reprezentačním plese města, cena města pro mládež je spojená se zářijovou sousedskou slavností. Letos poprvé se budou obě ocenění předávat společně, a to právě na sousedské.

Mnichovo Hradiště: Cena města pro mládež se po dvouleté pauze vrací
Foto: Wikipedia, autor ŠJů
Popisek: Mnichovo Hradiště. Ulice 1. máje, kostel sv. Jakuba.

O „dospělých“ cenách je již rozhodnuto, přestože noví laureáti, kteří rozšíří mnichovohradišťský panteon osobností, teprve budou oznámeni a představeni. O cenách města pro mládež však stále můžete rozhodnout. Nominujte aktivní, inspirativní mladé lidi ze svého okolí, kteří jsou v něčem dobří, neváhají pomáhat anebo mohou být pro ostatní vzorem z jiných důvodů. Čas na podání návrhů je do konce července.

Návrh, jehož součástí musí být informace o nominantovi, zdůvodnění nominace a rovněž kontaktní údaje o navrhujícím pro případ, že by bylo třeba od něho získat podrobnější informace, je třeba doručit písemně na tiskopisu, nebo elektronicky na podatelnu městského úřadu. Nominovat je možné jak jednotlivce, tak kolektivy. Formulář naleznete na webu města (ZDE) pod kartou „O městě“.

V posledních dvou letech Cena města Mnichova Hradiště pro mládež udělena nebyla, letos už však evidujeme první kandidáty. V roce 2019 si cenu převzal Vojtěch Stránský a Fit studio Mnichovo Hradiště, všichni jmenovaní za sportovní úspěchy. Za jakou oblast zájmu to bude letos? To se dozvíme 17. září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob