Mohelnice: Hasiči sbírají elektrozařízení

14.04.2015 15:16

Sbor dobrovolných hasičů Třeština se zapojil do programu RECYKLUJTE S HASIČI a vybírá od občanů vysloužilé elektrozařízení. Toto vysloužilé elektrozařízení od nás dále odebírá společnost ELEKTROWIN a.s.

Mohelnice: Hasiči sbírají elektrozařízení
Foto: mohelnice.cz
Popisek: Mohelnice

Za vysloužilé elektrozařízení se považují: pračky, ledničky, mrazničky, elektrické trouby, televize, monitory, drobné domácí spotřebiče - vysavače, mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice, mobilní telefony, počítače, tiskárny, žehličky, atd. Nebo lépe řečeno – „vše, co lze zapojit do elektrické zásuvky, nebo funguje na baterie.“ Lze převzít jen kompletní elektrozařízení a to zcela zdarma.

Za vybrané elektrozařízení je našemu sboru od firmy ELEKTROWIN a.s. vyplácena symbolická finanční odměna dle nasbíraného množství elektrozařízení. Tyto finanční prostředky jsou použité při  zajištění činnosti mladých hasičů v našem sboru. Jsme schopni odvést jakékoli množství domácích spotřebičů. Po ohlášení na telefonní číslo, které je uvedeno na plakátu, přijedeme na domluvené místo a elektrozařízení naložíme a odvezeme. Jelikož čím více se nám podaří nasbírat vysloužilého elektrozařízení, tím více budeme mít finančních prostředků pro zajištění činnosti mladých hasičů v našem sboru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mohelnice.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…