Moravská Třebová: Senioři pod novou střechou a další plány oprav

13.11.2016 17:59

První etapa rekonstrukce střechy na budově A domova pro seniory by měla být realizována do konce letošního listopadu.

Moravská Třebová: Senioři pod novou střechou a další plány oprav
Foto: wikipedia
Popisek: Moravská Třebová, náměstí s radnicí

Jedná se o pavilon, ve kterém je celkem 99 lůžek, nicméně pracemi je podle ředitele Sociálních služeb Milana Janouška dotčena pouze malá část klientů. Na objektu podle jeho informací dochází k překládce dosud nevhodně umístěných tašek a k jejich doplnění, součástí prací je také instalace ochranných fólií proti vlhkosti a úprava nevhodného umístění střešních oken. Akce vyjde na 659,850,74. Kč dle uzavřené smlouvy a financují ji Sociální služby města Moravská Třebová ze svých provozních prostředků. Dokončení je plánováno kolem 21. 11. 2016. Na vedlejší budově penzionu a domu zvláštního určení souběžně provádějí opravu střechy Technické služby.

Ve spolupráci s městem hodlají Sociální služby města realizovat v dalších letech na budovách domova další práce: v příštím roce pokračování opravy střechy a zahájení rekonstrukce prvního z objektů (Svitavská 14), výhledově plánované na červen 2017, či zahájení rekonstrukce druhého objektu (budova D domova pro seniory) s výhledem na jaro 2018, oboje z prostředků dotace MPSV za spoluúčasti města Moravská Třebová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…