Mořská koupel na Vodním ráji v Jihlavě

14.07.2012 21:39

Tato slaná voda působí ve sprše na celé tělo a je určená i k inhalaci. Voda je bez chemických či jiných přísad a to v přírodním stavu. Účinnost mořské sprchy se vyrovná koupání v moři.

Mořská koupel na Vodním ráji v Jihlavě
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY, které provozují Vodní ráj v Jihlavě, připravily pro návštěvníky další novinku v podobě mořské koupele. Jedná se o kabinku se sprejovou sprchou, která vytváří v prostoru jemnou mlhu z mořské vody. Tato slaná voda působí ve sprše na celé tělo a je určená i k inhalaci. Voda je bez chemických či jiných přísad a to v přírodním stavu. Účinnost mořské sprchy se vyrovná koupání v moři. Inhalační účinky jsou ovšem mnohonásobně vyšší. Jedinečná mořská voda z „Evropského mrtvého moře“ je získávaná z hlubinného vrtu z období třetihor. Kabinka je určena až pro dvě osoby a je umístěna v kryté části Vodního ráje, hned vedle bazénu. Na požádání návštěvníky obslouží službu konající plavčík. Cena jednoho mořského osprchování, je pro dvě osoby na 15 minut za 50 korun a pro jednu osobu za 45 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…