Most: Město nabízí mnoho příležitostí k trávení volného času

05.07.2022 20:13 | Tisková zpráva

Je tu červenec a začínají prázdniny. S letními měsíci se pojí mnoho příležitostí k trávení volného času. Mnoho z nás bude čerpat zaslouženou dovolenou a já bych si přál, abychom alespoň malou část prosluněných dnů trávili u nás v Mostě," říká náměstek primátora města Mostu Marek Hrvol.

Most: Město nabízí mnoho příležitostí k trávení volného času
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

"Možností kam vyrazit máme nespočet. Pojďme si přiznat, že jezero Most, které se nám podařilo zpřístupnit veřejnosti, přímo vybízí k návštěvě. Jsem rád, že máme kladné ohlasy a že nám tento dnes již „zaběhlý“ prostor přináší spoustu skvělých reakcí.

Pokud jste se ještě k jezeru nedostali, zkuste to napravit. Slunečných dnů by podle předpovědi mělo být dost. Také na Matyldě najdete mnoho novinek, které zpříjemní relax u vody všem, kteří přírodní koupání vyhledávají. Jsem realista a vím, že v současných podmínkách zatím není možné trávit například 14 dní u jezera v Mostě, ale alespoň den či víkend bych si představit uměl.

Doufám, že se potkáme, protože já v Mostě určitě pár dnů dovolené trávit budu. Přeji všem, aby si o dnech volna odpočinuli, nabrali sílu a prožili krásné chvíle s blízkými. Dětem bych rád popřál báječné prázdniny plné zážitků a dobrodružství. Krásné léto všem."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…