Most: Město navrhlo Luboše Trojnu na osobnost roku

23.02.2023 12:09 | Tisková zpráva

Luboš Trojna, ředitel příspěvkové organizace Městská správa sociálních služeb v Mostě, byl nominován na osobnost roku Ústeckého kraje. Svým hlasem jej může podpořit i vy.

Most: Město navrhlo Luboše Trojnu na osobnost roku
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Luboš Trojna vnesl po svém nástupu do mostecké městské správy sociálních služeb inovativní přístup. Pod jeho vedením prochází organizace všestranným rozvojem a získala značku kvality v sociálních službách, a to hned nejvyšší počet pěti hvězd. 

Anketa

Kvitujete postup vlády Petra Fialy ve věci války na Ukrajině?

2%
96%
hlasovalo: 48201 lidí

Luboše Trojnu do ankety, kterou pořádají regionální noviny Český Metropol, nominovalo město Most. „Nominaci od našeho zřizovatele beru jako ocenění práce celého našeho kolektivu. Je to o týmové práci, o synergiích, o důležitosti konkrétních cílů, ale i o vizích, které se dnes zdají snem. Je to o sebedůvěře jedinců i kolektivu, o iniciativě, představivosti, o nadšení, které ale musí být ovládáno a usměrňováno, je to o zvyku dělat více, než se po nás chce, je to o umění vystoupit ze své komfortní zóny. A toho je kolektiv městské správy schopen. Takže tu nominaci beru s velkou pokorou jako poděkování naší organizaci ze strany města,“ komentuje svoji nominaci Luboš Trojna.

O pořadí až do 15. března 2023 včetně hlasuje veřejnost ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…