Most: Poděkování zdravotníkům

03.05.2021 12:09

Žáci, studenti i vyučující na Střední zdravotnické škole v Mostě si velice dobře uvědomují, jak velkou zátěž a pracovní vypětí prožívá zdravotnický personál na covidových jednotkách.

Most: Poděkování zdravotníkům
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Žáci oboru Masér ve zdravotnictví se svojí vyučující Mgr. Hanou Elexovou se rozhodli, že by chtěli zdravotníkům v první linii trochu ulevit a také jim poslat zprávu, že na ně myslí a váží si jejich náročné a zodpovědné práce.

Anketa

Považujete činnost konspiratori.sk, nebo spolku NELEŽ za korektní?

2%
96%
2%
hlasovalo: 3422 lidí

Více jak rok lékaři, zdravotní sestry, ale i ostatní zaměstnanci ve zdravotnictví nesou na bedrech tíhu fyzické práce a psychického vypětí. Budoucí maséři ve zdravotnictví navrhli, že ušijí exponovaným zdravotníkům tzv. hot packy- nahřívací polštářky na unavené svaly. K hřejivým polštářkům  přidal domov mládeže této školy jako poděkování papírová srdce.

Přes třicet dárkových balíčků od Elišky Batalové a Lucie Uldrichové z 1.O, Anny Krandové z 2.O a vyučujících Mgr. Salačové, Mgr. Müllerové a Mgr. Alexové na konci dubna zástupci školy předali vrchní sestře plicního oddělení Bc. Naděždě Dohnalové. Při společném setkání škola poděkovala zdravotníkům za jejich dlouhodobé pracovní úsilí. Naopak, vrchní sestra Bc. Dohnalová vyjádřila pochvalu žákům a studentům zdravotnických oborů, kteří v rámci pracovní povinnosti, dobrovolné činnosti či odborné praxe pracovali na nejvíce vytížených zdravotnických pracovištích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…