Most: Topná sezóna byla letos o 20 dnů delší

02.06.2019 8:38

Po dohodě s hlavními odběrateli přerušila v pátek 31. května společnost United Energy a Severočeská teplárenská dodávky tepla pro města Most a Litvínov.

Most: Topná sezóna byla letos o 20 dnů delší
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Termín ukončení topné sezóny v letošním roce koresponduje s oficiálním termínem uvedeným ve vyhlášce Ministerstva průmyslu a obchodu.

„Topná sezóna v loňském roce byla v obou městech ukončena z důvodu příznivých klimatických podmínek již 11. května, tedy o 20 dní dříve. Abychom přerušili dodávky tepla až v oficiálním termínu ukončení topné sezóny případně ještě déle, to se nestalo již několik let. Naposledy v roce 2015, kdy jsme topnou sezónu s konečnou platností ukončili až 1. června,“ sdělil Petr Horák, ředitel společnosti Severočeská teplárenská.

V případě opětovného poklesu venkovních teplot je teplárenská společnost, na základě žádosti odběratelů, kdykoliv připravena dodávky tepla opět obnovit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.