Most: Tříkrálové setkání v hotelové škole

08.01.2018 10:51

Poosmé přijala letos ředitelka Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě tříkrálové koledníčky z nízkoprahového klubu „Sovička“ Oblastní charity Most s pedagogickým doprovodem, aby přispěla do sbírkové pokladničky a současně všechny děti pohostila a obdarovala. Zapojili se i žáci školy, kteří připravili chutné občerstvení.

Most: Tříkrálové setkání v hotelové škole
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Tato pěkná tradice je u dětí ze sociálně slabých rodin velmi oblíbená, ale i poučná, učí dobrému chování i stolování a velmi motivuje. K velké radosti hostitelky zazpívali koledníčci tříkrálové poselství o narození Ježíška, a letos i paní ředitelce k jejímu významnému životnímu jubileu.

Poučné a inspirující jsou vždy i rozhovory mezi pedagogy, kdy Vlasta Bukačová pravidelně oceňuje záslužnou práci zaměstnanců i dobrovolníků Mostecké charity a mladým ročníkům předává své cenné celoživotní zkušenosti. Děkujeme za krásné tříkrálové dopoledne.

Tříkrálová sbírka, která je největší celostátní akcí svého druhu, organizovaná v našem regionu Oblastní charitou Most, začíná nacházet sympatie i u našich přeshraničních partnerů a přátel.

Autorka: Brigita Janovská

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…