Most: Zemřela oblíbená zastupitelka

29.08.2019 17:11

Mostecké středeční ráno přineslo smutnou zprávu. Ve věku 59 let zemřela zastupitelka statutárního města Mostu Blanka Nešporová. Zradilo ji zdraví. Po delší dobu bojovala se závažnými onemocněními. I přestože byla zvyklá nevzdávat se nejen na politickém kolbišti, tentokrát se na ní štěstí neusmálo.

Most: Zemřela oblíbená zastupitelka
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Blanka Nešporová byla mosteckými občany velmi oblíbená. Voliči jí opakovaně dali důvěru, kterou proměnila v mandát k výkonu funkce zastupitelky. Věnovala se mu v modrobílých barvách Sdružení Mostečané Mostu (SMM). V roce 2000 se podílela na založení tohoto občanského sdružení a vždy patřila mezi jeho nejaktivnější členy. Byla mimo jiné známa i tím, že se neustále zajímala o názory občanů, byla s nimi v soustavném kontaktu, naslouchala jejich připomínkám a ty využívala ve své zastupitelské činnosti při prosazování jejich námětů na zlepšení života v Mostě.

K lidem měla vždycky blízko, o čemž svědčí také mnohaletý výkon funkce předsedkyně společenství vlastníků jednotek č. 197 v bloku 250A v ulici Zdeňka Fibicha. V domě odváděla perfektní práci pro zajištění podmínek ke kvalitnímu bydlení a spokojenosti bydlících. Organizační schopnosti, racionální přístup k řešení problémů, nesmiřitelnost k lajdáctví a nepořádku, ale i lidský přístup k jednotlivcům tvořily základní charakteristiku jejího člověčenství.

Odešla velká osobnost politického života i segmentu bydlení ve městě pod Hněvínem, který tak milovala.

Členové SMM a pracovníci SBD Krušnohor se připojují ke kondolencím projevovaným pozůstalým.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…