Most k lidem: Občané vybrali opravy v penzionech pro seniory a nová parkovací místa

14.02.2017 15:33

Od listopadu do začátku ledna mohli Mostečané vybírat, na který z nabízených projektů město vynaloží šest milionů korun vyčleněných v rozpočtu na letošní rok. Jelikož výsledky ankety byly velmi těsné, radní na svém jednání nakonec rozhodli, že realizovány budou hned dvě investiční akce.

Most k lidem: Občané vybrali opravy v penzionech pro seniory a nová parkovací místa
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Anketní lístky občané mohli vyplňovat buď elektronicky, nebo odevzdáním příslušného formuláře. Ankety se zúčastnilo celkem 1 193 lidí, z toho 1 037 vyplnilo anketní lístek elektronicky a zbývajících 156 prostřednictvím tištěného formuláře. Dalších 51 tištěných formulářů bylo neplatných. Nejvíce občanů hlasovalo pro opravy a rekonstrukce v domovech a penzionech pro seniory (168 lidí), výstavbu parkovišť nebo rozšíření odstavných stání (164 lidí), opravu silnic (157 lidí) a péči o městskou zeleň a parky (154 lidí).

V letošním roce tak z rozhodnutí radních dojde k opravě lodžií v penzionu pro seniory v Albrechtické ulici (předpokládané náklady 4 miliony korun) a k legalizaci maximálně možného prostoru pro odstavování vozidel, čímž by mělo vzniknout 90 nových parkovacích míst (předpokládané náklady 2 miliony korun).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…