Náchod: Jiráskovo koupaliště nabízí pár novinek

11.08.2019 16:07

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a počasí jistě ještě nabídne další příležitosti k návštěvě Jiráskova koupaliště v Náchodě. To si v letošní sezoně připravilo pro návštěvníky pár novinek.

Náchod: Jiráskovo koupaliště nabízí pár novinek
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

V málo využívaném prostoru u bufetu vznikl za bezmála 60 tis. Kč nový dětský koutek, kde je zatím umístěno čtyřmístné pružinové houpadlo s motivem žáby, ke kterému v příštím roce přibydou další herní prvky. V zadní části dětského koutku je pak betonový blok, který je natřený černou tabulovou barvou a slouží pro malování křídami a v celé délce dětského koutku je položen umělý trávník.

S dětským koutkem souvisela oprava opěrné zdi, úprava povrchu pod novým plotem a samotný nový plot, vše za celkem 115 111 korun. Nový plot má pozinkovanou konstrukci a plotovky z recyklovaného plastu, je tedy kompletně bezúdržbový.

Další opravy se dočkaly schody do restaurace na koupališti. Betonové schody byly za 100 tis. Kč obloženy terasovými prkny z recyklovaného plastu a jsou nyní také bezúdržbové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…