Náchod má novou mobilní aplikaci

21.05.2018 19:46

Město Náchod díky svému členství ve Sdružení lázeňských měst disponuje od května novou mobilní aplikací. Jejím smyslem je poskytnout jednoduchou formou přehled důležitých informací o lázeňských městech pro návštěvníky.

Náchod má novou mobilní aplikaci
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Lidé se tak dozvědí všeobecné informace o místě a jeho historii, mohou se inspirovat tipy na výlety nebo kam vyrazit ve volném čase včetně nejrůznějších akcí.

Tato aplikace je zdarma ke stažení v GooglePlay a AppStore. Věříme, že turisté a návštěvníci našeho města tento nový moderní prvek zcela jistě ocení při plánování svých výletů a zastavení v Náchodě i okolí.

Místostarosta ing. Jan Čtvrtečka k tomu uvádí: „Aplikaci používám již více než týden a jsem velmi potěšen její přehledností, jednoduchostí a funkčností. Informace o dění nejen v našem městě jsou rychle dostupné a aplikace bude do budoucna zcela jistě zdokonalována a pravidelně aktualizována. O nové informace se starají pracovníci našeho infocentra, což přispívá k jejímu velmi dobrému fungování. Není přínosem jen pro turisty, ale i samotné Náchoďáky.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.