Náměstkyně ministra vnitra na ašské radnici

26.01.2015 7:29

Ašskou radnici ve středu 21. ledna navštívila náměstkyně ministra vnitra pro veřejnou správu a legislativu, Mgr. Jana Wildumetzová.

Náměstkyně ministra vnitra na ašské radnici
Foto: wikipedia
Popisek:

„Aš byla prvním městem, kam paní náměstkyně při středeční cestě po Karlovarském kraji, zavítala. Jsme tomu velice rádi. Nebývá totiž zdaleka běžné, že do Aše přijede takto vysoce postavený státní úředník,“ řekl starosta města Dalibor Blažek.

Na schůzce byla diskutována témata související s fungováním státní správy v mikroregionech, hovořilo se také o návrzích, které by měly zlepšit servis pro občany, o připravovaných legislativních změnách, jež se mohou dotknout práce samospráv a jejich rozpočtů. „Pro nás je důležité, že je na tomto postu bývalá dlouholetá starostka. Máme totiž často pocit, že změny zákonů, které mají dopad na život v obcích, připravují lidé bez zkušeností s komunální politikou,“ doplnil D. Blažek, který novou náměstkyni ministra vnitra zná nejen z dob jejího působení na radnici v Horním Slavkově, ale i v zastupitelstvu Karlovarského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: muas.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.