Nejlepší sportovci Hodonína převzali ceny

08.03.2017 15:33

Osobnosti českého sportu i zástupci města předali na Plese sportovců ceny nejlepším závodníkům, družstvům i trenérům za rok 2016.

Nejlepší sportovci Hodonína převzali ceny
Foto: wikipedia
Popisek: Hodonín

Ocenění nejlepších sportovců města bylo hlavním bodem slavnostního večera pořádaného organizací Teza Hodonín v domě kultury. Nejlepší muž, atlet Filip Sasínek pozdravil přítomné z videoprezentace a zaplněný sál mu zatleskal dvojnásobně, protože toho dne získal životní bronz v závodě na 1500 metrů na halovém mistrovství Evropy v Bělehradě. Tam jej doprovázel i nejlepší trenér dospělých Antonín Slezák z Atletického klubu Hodonín. Nejlepší ženou se stala Veronika Paličková ze stejného klubu. Mezi žáky dominovala sportovní plavkyně Lucie Zubalíková a zápasník Jan Jaroš.

Juniorský sport reprezentovala stolní tenistka Markéta Ševčíková a družstvo veslařů ve složení Václav Baldrián, Michal Hvorecký, Tomáš Hujňák a Radek Sviták. Právě Veslařský klub Hodonín slavící letos 110 let od založení převzal ocenění za celoživotní činnost.

Nejlepším trenérem mládeže byl vyhlášen Michal Bíza z Fotbalového klubu Hodonín a nejlepším sportovním kolektivem pak družstvo juniorů Raft klubu Hodonín, mistři světa Jindřich Blanář, Antonín Martinka, Tomáš Martinka a Vojtěch Přikryl. Mezi hosty plesu byli olympionici a reprezentanti, veslaři Miroslava Topinková a Václav Chalupa, diskař Imrich Bugár, motocyklista Jakub Kornfeil a hokejový reprezentační trenér Josef Jandač.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Proběhne jarní deratizace

13:37 Vsetín: Proběhne jarní deratizace

Ve dnech 20. května, 27. května a 3. června bude specializovaná firma provádět pravidelnou deratizac…