Nejlepší sportovci okresu se sešli ve vsetínském Domě kultury

20.03.2012 12:39

Ve čtvrtek 15. března v podvečer se velký sál vsetínského domu kultury oděl do slavnostního.

Nejlepší sportovci okresu se sešli ve vsetínském Domě kultury
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Na společenském večeru, který pořádala Regionální rada sdružení ČSTV, byly předány ceny nejlepších sportovců okresu Vsetín za rok 2011. Mezi čestnými hosty nechyběli zástupci vedení měst, městysů a obcí našeho okresu, které měly své zástupce mezi oceněnými a ceny s nimi předával i Josef Slovák, radní zlínského kraje pro oblast školství, mládeže a sportu. Za vsetínskou radnici se slavnostního aktu zúčastnil místostarosta města Stanislav Pavelec, který předal ocenění následujícím vybraným sportovcům města Vsetína.

Ve čtvrtek 15. března v podvečer se velký sál vsetínského domu kultury oděl do slavnostního. Na společenském večeru, který pořádala Regionální rada sdružení ČSTV, byly předány ceny nejlepších sportovců okresu Vsetín za rok 2011. Mezi čestnými hosty nechyběli zástupci vedení měst, městysů a obcí našeho okresu, které měly své zástupce mezi oceněnými. Ceny s nimi předával i Josef Slovák, radní zlínského kraje pro oblast školství, mládeže a sportu. Za vsetínskou radnici se slavnostního aktu zúčastnil místostarosta města Stanislav Pavelec, který předal ocenění následujícím vybraným sportovcům města Vsetína.

Jednotlivci – kategorie mládež:

Lucie Matošková – plavání - TJ Alcedo Vsetín.

Získala 12 přebornických titulů oblasti severní Morava a Slezsko, bodovaná umístění letním i zimním mistrovství ČR mladších žáků, dvě finálové účasti n Letní olympiádě mládeže.

Ondřej Meluzín – lukostřelba – SK Policie Vsetín.

Obsadil 4. místo na mistrovství ČR dospělých v halové lukostřelbě, mistr republiky v kategorii dorostu v terčové lukostřelbě, člen reprezentace ČR v kategorii juniorů.

Kategorie hadicapovaný sportovec:

Veronika Grygarová – lyžování – vsetínská rodačka startující za SK mládeže Valašské Meziříčí mezi hendikepovanými sportovci. Obsadila řadu bodovaných míst na Scat Evropa cupu v závodech neslyšících.

Kolektiv – kategorie mládež:

Hokejbalový klub Vsetín – mistr ČR (obhajoba titulu) v kategorii mladšího dorostu.

Sportovní klub Policie – oddíl karate (Hanka Juránová, Tereza Kleiblová, Hanka Venturová). Dosáhly řady individuálních umístění v různých disciplínách tradičního karate, na mistrovství Evropy v Jeruzalémě odsadily 4. místo v disciplíně kata – tým.

Kolektiv – kategorie dospělých – masters:

Oddíl plavání – masters. Dosažené výsledky v roce 2011 řadí kolektiv do výkonnostní špičky v ČR

Jednotlivci – síň slávy:

Bohumír Trčka – sportovní klub Policie Vsetín. Od roku 1971 aktivně propagoval lukostřelbu. V roce 1991 založil Sportovní klub policie Vsetín, dlouholetý člen Českého lukostřeleckého svazu. Za jeho trenérské působní v SKP Vsetín, získali lukostřelci 14 mistrovských titulů.

Na závěr slavnostního večera  místostarosta města Stanislav Pavelec poděkoval všem oceněným sportovcům za jejich vynikající výkony a za reprezentaci města.

Mgr. Jaromír Matušů, redaktor Vsetínských novin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.