Nové Město nad Metují: Taxi pro seniory má nového provozovatele

10.01.2021 6:32

Službu zajišťovali Hasiči, s. r. o. z Nového Města nad Metují. Ti podali v říjnu 2020 výpověď Smlouvy o provozování služby Taxi pro seniory v Novém Městě nad Metují. V listopadu 2020 proto město Nové Město nad Metují vypsalo výběrové řízení a Rada města v prosinci vybrala vítěze.

Nové Město nad Metují: Taxi pro seniory má nového provozovatele
Foto: Vychozi.cz
Popisek: Ilustrační foto Nového Města nad Metují

Od 1. ledna 2021 tedy službu nově provozuje Vodní záchranná a dopravní služba, s. r. o., z Náchoda. Klienti služby Taxi pro seniory nemusí měnit své dosavadní průkazy, částky úhrady se jim také nemění. Změna bude pouze v telefonním čísle pro objednání služby a v podobě auta, které bude dopravu zajišťovat. Pro objednání taxislužby bude nově telefonní číslo 491 421 544.

Tato společnost službu Taxi pro seniory zajišťuje i pro občany Náchoda, kteří jsou velmi spokojení. Věříme, že si občané brzy zvyknou na nového dopravce a budou minimálně stejně spokojeni jako dosud.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…