Nový Bor: Letošní svoz bioodpadu ukončí až ranní mráz

07.10.2022 17:28 | Tisková zpráva

Svoz bioodpadu v Novém Boru bude probíhat do konce října podle stanoveného harmonogramu, v případě příznivých klimatických podmínek může být prodloužený do listopadu. Ukončí ho větší ranní mrazíky, které by mohly nádoby poničit. Přesný termín posledního svozu bude v předstihu zveřejněný na webových stránkách města.

Nový Bor: Letošní svoz bioodpadu ukončí až ranní mráz
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

„V průběhu zimních měsíců mohou občané města odvézt bioodpad do sběrného dvora ve Wolkerově ulici, kam jej lze odkládat celoročně,“ doplnila Šárka Vlková z technické správy města.

Lidé, kteří mají zájem o svoz bioodpadu v příští zahrádkářské sezóně, mohou podávat žádosti o nádoby. Ty město poskytuje zdarma na základě smlouvy o výpůjčce.

Město obnoví bezplatný svoz bioodpadu první sudý týden v dubnu 2023, popelnice se pak budou opět vyvážet každý druhý týden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

11:33 Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

Nový dopravní terminál, který se slavnostně otevře v pátek 3. května, ozdobí artefakt odkazující na …