Nový Bydžov má 3. nejlepší webové stránky v kraji

12.06.2020 13:07

Místostarosta města Martin Kořínek převzal z rukou hejtmana Královéhradeckého kraje Jiřího Štěpána ocenění za 3. místo v soutěži o nejlepší webové stránky města.

Nový Bydžov má 3. nejlepší webové stránky v kraji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nový Bydžov

V úterý 9. června převzali místostarosta Nového Bydžova Ing. Martin Kořínek a hlavní správce webu města Bc. Filip Schovánek z rukou hejtmana Královéhradeckého kraje PhDr. Jiřího Štěpána, Ph.D.  ocenění za 3. místo v krajském kole soutěže Zlatý erb 2020 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí.

Nový Bydžov získal v kategoriích Použitelnost webu – ovládání webu, Navigace a přehlednost stránky, Výtvarné zpracování a Bezbariérová přístupnost dokonce nejvyšší bodové hodnocení.

Smysl soutěže Zlatý erb spočívá nejen v detailním srovnání webů měst a obcí či v motivaci o dosažení co nejlepšího výsledku, ale jejich webmasterům a provozovatelům poskytuje často nový pohled na podobu a úlohu webových stránek i užitečné informace a hodnocení pro další zlepšování. Vítězové jednotlivých kategorií krajských kol mají tradičně zajištěn vstup zdarma na konferenci ISSS v Hradci Králové a na odborné semináře zaměřené na hodnocení webů a s tím spojenou problematiku.

Celkové výsledky a další informace o soutěži naleznete ZDE.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…