Olomouc: Další školy a školky mohou ušetřit za energii

18.02.2013 21:22

V příštích dvou letech, v závislosti na zařazení akcí do rozpočtu města, by se energetických opatření mohlo dočkat dalších pět budov základních a mateřských škol. Město Olomouc nyní hledá zhotovitelné firmy, které by rekonstrukce spočívající v energetických opatřeních provedly. Na realizaci by mohla přispět dotace z Operačního programu Životní prostředí, o kterou nyní město žádá.

Olomouc: Další školy a školky mohou ušetřit za energii
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

ZŠ a MŠ Řezníčkova

  • Zateplení obvodového pláště všech budov školy, výměna stávajících otvorových výplní, které nesplňují současné tepelně technické požadavky, zateplení střechy a podlahy půdy ZŠ i MŠ, provedení nových okapových chodníků, demontáž a montáž hromosvodů.
  • Předpokládaná cena 14,8 mil. Kč včetně DPH

MŠ Dělnická 17B

  • Zateplení obvodového a střešního pláště u všech budov školy, zateplení stropu suterénu hospodářské budovy, výměna stávajících otvorových výplní, které nesplňují současné tepelně technické požadavky za nové plastové, demontáž a montáž hromosvodů.
  • Předpokládaná cena 7,04 mil. Kč včetně DPH

MŠ Jílová

  • Zateplení obvodového a střešního pláště u všech budov školy, zateplení stropu suterénu, výměna stávajících otvorových výplní, které nesplňují současné tepelně technické požadavky za nové plastové, výměna meziokenních vložek, demontáž a montáž hromosvodů.
  • Předpokládaná cena 7,51 mil. Kč včetně DPH

ZŠ Nedvědova 17

  • Zateplení obvodového a střešního pláště u všech budov školy, výměna stávajících otvorových výplní, které nesplňují současné tepelně technické požadavky za nové plastové, výměna meziokenních vložek, demontáž a montáž hromosvodů, na střešním plášti dojde pouze k výměně stávajících bodových střešních světlíků.
  • Předpokládaná cena 16,7 mil. Kč včetně DPH

ZŠ Rožňavská

  • Zateplení obvodového pláště všech budov školy, výměna stávajících otvorových výplní, které nesplňují současné tepelně technické požadavky za nové plastové s izolačním trojsklem, vyzdění meziokenních vložek, zateplení střech vybraných budov, demontáž a montáž hromosvodů.
  • Předpokládaná cena 20,06 mil. Kč včetně DPH

ZŠ a MŠ Petřkova 5

  • Zateplení obvodového pláště budovy základní a mateřské školy, výměna stávajících otvorových výplní, které nesplňují současné tepelně technické požadavky za nové plastové, zateplení podlahy půdy základní školy, demontáž a montáž hromosvodů.
  • Předpokládaná cena 7,68 mil. Kč včetně DPH

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olomouc.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…