Olomouc: MHD o letních prázdninách změní provoz

29.06.2020 21:16

Hlavní školní prázdniny přinesou pravidelné změny provozu městské hromadné dopravy v Olomouci. Dopravní podnik města Olomouce oznámil na červenec a srpen omezení tramvajového a autobusového provozu.

Olomouc: MHD o letních prázdninách změní provoz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstí v Olomouci

TRAMVAJOVÝ PROVOZ

V pracovní dny i ve dnech pracovního klidu zůstávají v platnosti stávající jízdní řády všech linek (výluka Masarykova od 15. 3. 2020) vyjma spoje linky č. X4 ve 4.15 hod. z Nové Ulice, který bude po dobu prázdnin veden ve 4. 21 hod. z Náměstí Hrdinů do Pavloviček.

AUTOBUSOVÝ PROVOZ

Prázdninová omezení jsou dána platným jízdním řádem jednotlivých linek. Současně nadále platí zrušení linky č. 13 ve dnech pracovního klidu, omezení na lince č. 16 ve dnech pracovního klidu (jízdní řád s platností od 1. 4. 2020), úprava vedení linky č. 22 ve dnech pracovního klidu (jízdní řád s platností od 1. 4. 2020) a neprovozování linky č. 111.

Výluková linka X obsluhující trasu Hlavní nádraží – Žižkovo nám. – Náměstí Republiky a zpět bude vedena v intervalu 15 min. a ve večerních hodinách v intervalu 30 min. dle nového jízdního řádu.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …