Možnost představit návštěvníkům speciální a nezapomenutelné gastronomické zážitky a stát se tak součástí šestého ročníku festivalu, nabízí restauracím a gastro podnikům město, jako tradiční pořadatel svátku na oslavu tohoto pro Olomouc typického pokrmu. „Restauratérům a gastro podnikům chceme dát možnost zapojit se do programu. Pokud mají zájem, mohou posílat své nabídky a následně prezentovat své kulinářské umění tuzemským i zahraničním návštěvníkům v přímo v historickém centru města,“ vybízí Karin Vykydalová, vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu olomouckého magistrátu.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV