Olomouc: Veřejné projednání návrhů Regulačních plánů sídliště Nové Sady

14.06.2018 16:45

Zajímá vás budoucnost jednoho z nejlidnatějších sídlišť v Olomouci? Město s veřejností právě projednává regulační plány, které mají určit jeho budoucí podobu.

Olomouc: Veřejné projednání návrhů Regulačních plánů sídliště Nové Sady
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Veřejné projednání návrhu Regulačního plánu RP 19 sídliště Nové Sady - Werichova a Regulačního plánu RP 16 sídliště Nové Sady - Trnkova se uskuteční ve středu 13. června 2018 ve velkém zasedacím sále Magistrátu města Olomouce, Hynaisova 10.

V 16 hodin se bude s odborným výkladem diskutovat o podobě sídliště Nové Sady v lokalitě ulice Werichova, v 17 hodin přijde na řadu diskuse o budoucnosti sídliště v lokalitě ulice Trnkova.

Nejpozději do 7 dnů ode dne veřejného projednání, tj. do 20. 6. 2018, může každý uplatnit své připomínky k návrhu. Ve stejné lhůtě mohou uplatnit námitky k návrhu vlastníci pozemku nebo stavby, na kterých má být požadovaný záměr uskutečněn, nebo ten, kdo má jiné věcné právo k tomuto pozemku nebo stavbě, osoby jejichž vlastnické nebo jiné věcné právo k sousedním stavbám anebo sousedním pozemkům nebo stavbám na nich může být upraveným regulačním plánem přímo dotčeno.

Regulační plán RP-19 Sídliště Nové Sady, Werichova a Regulační plán RP-16 Sídliště Nové Sady, Trnkova jsou regulačními plány, jejichž pořízení je dle Územního plánu Olomouc podmínkou pro rozhodování v území. V Územním plánu Olomouc jsou označeny jako RP z podnětu a lhůta pro jejich pořízení je 6 let od nabytí účinnosti územního plánu, tedy do konce září 2020. Zadání regulačního plánu je součástí výroku Územního plánu Olomouc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…