Opava: Bytový dům na Hrnčířské získá nový plášť

15.04.2020 16:29

V polovině dubna by měly být zahájeny práce na revitalizaci domu s nájemními byty ve vlastnictví města na ulici Hrnčířské. Bytový komplex s popisnými čísly 13, 15 a 15a získá nový plášť. Obvodové stěny budou zatepleny, dům bude mít kromě nové fasády i nové dveře a okna včetně žaluzií.

Opava: Bytový dům na Hrnčířské získá nový plášť
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Rekonstrukce vyjde město na necelých 11 milionů korun, 3,35 milionu z toho pokryje dotace, kterou Opava získala z Integrovaného regionálního operačního programu Ministerstva pro místní rozvoj. Veškeré práce by měly být hotovy do konce září.

Město tak pokračuje v opravách domů ve svém majetku. Loni investovalo více než 17 milionů korun do rozsáhlé rekonstrukce bytového komplexu na Horním náměstí. V příštím roce je v plánu opravit několik dalších domů na Hrnčířské, Masarykově a Hobzíkově ulici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

19:06 Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

V MŠ Mozaika byla úspěšně dokončena rekonstrukce hospodářského pavilonu. Tento projekt modernizoval …