Opava: Město dostalo kompenzace za povodňové škody

30.10.2012 19:45

V červnu 2010 v době vyhlášení stavu nebezpečí došlo na území správního obvodu Statutárního města Opava k mimořádné události v důsledku bleskových povodní v oblasti Opava-Jaktař, Opava-Zlatníky, Opavy-Kylešovice, Opava-Komárov, Stěbořice, Otice, Žimrovice, Hradec nad Moravicí, Branka u Opavy.

Opava: Město dostalo kompenzace za povodňové škody
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

V témže roce, kdy došlo k mimořádné události v důsledku bleskových povodní, Statutární město Opava obdrželo prostřednictvím Moravskoslezského kraje účelové neinvestiční dotace na pokrytí mimořádných výdajů vzniklých v souvislosti s řešením a přijatými opatřeními při povodních v červnu 2010, a to v celkové výši 338.800,- Kč.

V roce 2012 byly Statutárnímu městu Opava dodatečně proplaceny náklady na nouzová opatření při řešení mimořádné události vzniklých v důsledku povodně v červnu 2010 ve výši 55.680,- Kč z Fondu solidarity Evropské unie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: opava-city.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…