Opava: Primátor Tomáš Navrátil odchází z představenstva SFC

05.09.2019 17:38

Primátor Tomáš Navrátil rezignoval na funkci místopředsedy představenstva městské společnosti Slezský fotbalový klub, a.s. (SFC). Své stanovisko oznámil na jednání představenstva SFC v úterý, ve středu ho prezentoval na tiskové konferenci klubu i médiím.

Opava: Primátor Tomáš Navrátil odchází z představenstva SFC
Foto: Opava
Popisek: Opava

 „Nejedná se o žádné náhlé rozhodnutí, ale o dlouho připravovaný, s předsednictvem konzultovaný a časově naplánovaný krok," uvedl Tomáš Navrátil a vysvětlil: „Již při svém nástupu do funkce jsem avízoval, že do klubu vstupuji jen na určitý čas, abych se seznámil s jeho chodem a pomohl ho finančně stabilizovat. Zastupitelé mě pověřili, abych dohlédl na provedení veřejnosprávní kontroly. Dalším úkolem bylo udržet ligu a pomoci sehnat finanční partnery. Klubu jsem věnoval obrovskou spoustu času a energie, jako primátor se však musím zabývat chodem celého města, nikoliv stále řešit problematiku jedné společnosti. Klub má nastavený finanční plán pro další sezónu i jasná pravidla provozu, nyní bych se rád plně věnoval strategickým projektům pro rozvoj města, které jsme společně s koaličními partnery naplánovali. Na fotbal, který k Opavě neodmyslitelně patří, budeme samozřejmě i nadále dohlížet a podporovat ho, do rozhodování klubu už ale nebudu aktivně vstupovat“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…