Opava: Vedení města se sešlo s podnikateli

20.01.2018 11:42

Zhruba čtyři desítky podnikatelů a zástupců Okresní hospodářské komory v Opavě využilo pozvání vedení města na pravidelné novoroční setkání s primátorem Opavy Radimem Křupalou a jeho náměstky Martinem Vítečkem, Daliborem Halátkem a Josefem Stiborským.

Opava: Vedení města se sešlo s podnikateli
Foto: Opava
Popisek: Opava

V zasedací místnosti rady hosty primátor v pondělí odpoledne seznámil s plánovanými akcemi ve městě na letošní rok, jako je stavba penzionu pro seniory, rekonstrukce kina Mír či stavba nového plaveckého bazénu v Městských sadech. V diskuzi se probírala např. plánovaná výstavba průmyslové zóny u Vávrovic či dopravní situace v okolí železničního nádraží Opava východ. "Podnikatelé jsou pro město velmi důležitými partnery. Jsem proto rád, že již potřetí přijali mé pozvání a na setkání přišli. Mohli jsme diskutovat o problémech jejich i problémech města. Samozřejmě v kontaktu jsme celoročně a dveře k nám mají vždy otevřené," řekl primátor Radim Křupala. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

7:37 Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

Se začátkem právě zahájené nové turistické sezony přichází město Litoměřice s novinkou, jež má ambic…