Opava: Zájemce odstoupil od nabídky odkupu podílu SFC

04.01.2019 16:47

V polovině prosince loňského roku požádal primátor města Tomáš Navrátil o zaslání dokumentů, které by prokazovaly transparentní vlastnickou strukturu společnosti Group Privee & Cie Limited. Ta podala nabídku na odkup strategického podílu Slezského fotbalového clubu projednávanou v říjnu opavskými zastupiteli.

Opava: Zájemce odstoupil od nabídky odkupu podílu SFC
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Od zástupce společnosti Martina Groha chtěl primátor konkrétně doložit zakladatelskou smlouvu a stanovy, odkaz na veřejný rejstřík, ve kterém je společnost vedena, dokumenty prokazující skutečného beneficienta či jakýkoliv doklad, ze kterého vyplývá, že společnost bude disponovat prostředky banky, na níž se odkazuje a její identifikační údaje. Namísto požadovaných písemností však obdržel e-mail s informací, že společnost od nabídky odkupu strategického podílu SFC odstupuje.

„Naše společnost se stala předmětem tak nevybíravých útoků ze strany opozičních struktur, které navíc i veřejně deklarovaly dehonestaci našich společností a jejich představitelů, že z konsorcia investorů odstoupil významný člen a mně se nepodařilo přesvědčit ostatní investory, aby v tomto obchodu zůstali, “ zdůvodňuje rozhodnutí v dopise Martin Groh.

„My nemůžeme udělat nic jiného, než vzít tuto informaci na vědomí. Každopádně se budeme nadále snažit najít pro SFC strategického partnera, který by zabezpečil ekonomickou stabilitu a rozvoj této společnosti," reagoval primátor Tomáš Navrátil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…