Ostrava: Dejte šanci starým, ale ještě funkčním automatickým pračkám, myčkám a sušičkám

01.07.2022 21:10 | Tisková zpráva

Reuse centrum Ostrava opět rozšířilo své aktivity. Nyní zde už lze nejen pořídit, ale i darovat velké elektrospotřebiče. Za to, že budou repasovány a novým majitelům budou dobře sloužit, ručí 1. HP Servis.

Ostrava: Dejte šanci starým, ale ještě funkčním automatickým pračkám, myčkám a sušičkám
Foto: worldwide.com
Popisek: Ostrava, ilustrační foto

Už od března tohoto roku mohou lidé v Reuse centru Ostrava zakoupit repasované pračky, myčky a sušičky. 

Anketa

Vláda Petra Fialy dle vašeho mínění povládne (ptáme se od 30.6.2022)

94%
hlasovalo: 11247 lidí
Nyní OZO tuto službu rozšiřuje také o příjem starších spotřebičů. „Lidé, kteří si chtějí pořídit novou automatickou pračku, myčku nebo sušičku, ale doma mají stále funkční elektrospotřebič, mu mohou dát druhou šanci a odvézt ho do jednoho z našich čtyř sběrných dvorů, které jsou k tomu speciálně určeny, či případně rovnou do reuse centra v Ostravě-Přívozu. O další už se postaráme ve spolupráci s firmou 1. HP Servis,“ přibližuje Vladimíra Karasová z OZO Ostrava novinku, která Ostravany evidentně zaujala.

„Během tří měsíců od zavedení zmíněné služby v Reuse centru Ostrava se zájem klientů o repasované elektrospotřebiče ztrojnásobil,“ konstatuje Martin Hák ze společnosti 1. HP Servis. „Kromě společnosti OZO Ostrava jsme navázali spolupráci také se společností Beko, od níž přebíráme v podstatě nové, ale zákazníky z různých důvodů reklamované automatické pračky, myčky a sušičky. Po repasování jsou pak v reuse centru k dispozici za výhodnou cenu a s půlroční zárukou,“ upřesňuje. 

Zájemci mohou zmíněné funkční elektrospotřebiče přivézt kromě reuse centra také do sběrných dvorů v Třebovicích, Mariánských Horách, Kunčicích a Přívoze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…