Ostrava: Hra VIAOVA zná první tři finalisty

17.05.2017 17:22

Zábavně vědomostní hra o historii města Ostravy VIAOVA 750 je ve své třetině a zná první tři finalisty soutěže. Ti budou hrát o postup do superfinále, kde mohou získat atraktivní ceny. Pro toho nejlepšího je připravena plavba pro dva po západním Středomoří! Hra je součástí celoročních oslav 750 let města Ostravy a potrvá až do 30. června. Je určena hráčům všech věkových kategorií i celým rodinám. V tuto chvíli je do hry zapojeno na 500 hráčů. Stále je možné se do hry přihlásit a vyhrát!

Ostrava: Hra VIAOVA zná první tři finalisty
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Název hry VIAOVA 750 symbolizuje historickou cestu města, cestu za poznáním zajímavých míst v Ostravě. Hra zavede účastníky na celkem 30 vybraných míst v Ostravě, která budou ilustrovat dlouhou historii města a připomínat jeho významné události. Bude probíhat formou vědomostního kvízu a je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Po správném zodpovězení teoretických otázek, které se budou týkat 30 konkrétních míst v Ostravě, hráč postupuje do druhého kola, kde na něj čekají praktické úkoly. K jejich vyřešení musí místa navštívit a pátrat po dalších indiciích, které jej dovedou k vyřešení úkolu.

Podmínkou účasti ve hře je registrace prostřednictvím formuláře dostupného na webových stránkách (ZDE). Hrát lze i prostřednictvím chytrých telefonů s připojením k internetu. Hráči se rozhodně nebudou nudit. Nejen, že se dozvědí zajímavosti z historie města, ale deset nejúspěšnějších navíc získá atraktivní ceny. Pro toho nejlepšího je připravena plavba luxusní lodí západním Středomoří, druhý nejlepší se může těšit na letecký eurovíkend v jednom z evropských hlavních měst s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu a třetí nejlepší na eurovíkend v evropském městě s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu.

Výherci budou vyhlášeni 30. června na veřejném superfinále v rámci Festivalu v ulicích! Všichni finalisté hry získají diplom. Podrobnější informace ke hře VIAOVA 750 včetně přesných pravidel naleznete ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…