Ostrava: Novoroční ohňostroj ovlivní dopravu

30.12.2014 12:31

Novoroční ohňostroj, který se uskuteční 1. ledna 2015 od 18 hodin na kruhovém objezdu v Hrabůvce, ovlivní dopravu. Přístupové cesty k rondelu budou uzavřeny pro auta i autobusy, v době samotné světelné show tu nebudou jezdit ani tramvaje. Naopak před jejím zahájením a po jejím skončení budou spoje MHD posíleny.

Ostrava: Novoroční ohňostroj ovlivní dopravu
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Změny a výluky se dotknou tramvajových a autobusových linek č. 1, 3, 12, 15, 17, 26, 27, 41, 48, 50 a 55. Autobusová doprava bude přerušena v oblasti ulic Dr. Martínka a Horní v době od 17.15 do 19 hodin. Odklon tramvajové dopravy a nahrazení vsuvkami se uskuteční v době od 17.50 do 18.20 hodin. Podrobnosti a informace pro cestující budou zveřejněny na zastávkách MHD, v autobusech, tramvajích a na webových stránkách Dopravního podniku Ostrava www.dpo.cz.

Objízdné trasy pro řidiče povedou z křižovatky u Úřadu městského obvodu (ÚMOb) Ostrava-Jih po ulici Plzeňské k nákupnímu centru Interspar a na Dubinu. Z ulice Místecké mohou řidiči jet kolem Makra (směr od centra) nebo ulicí Rudnou a Plzeňskou kolem ÚMOb k Intersparu. Kdo nepojede přímo na ohňostroj, měl by se ale v době od 17 do 19 hodin oblasti u kruhového objezdu na křižovatce ulic Horní a Dr. Martínka raději vyhnout.

Novoroční ohňostroj v Ostravě-Hrabůvce se bude konat už podeváté. Diváky čeká patnáctiminutová světelná a hudební show uvedena státní hymnou a novoročním uvítáním vedení obvodu.

Velkým ohňostrojem přivítají Nový rok účastníci silvestrovské párty před radnicí ve Slezské Ostravě. Ta začne ve středu 31. prosince ve 23 hodin. Připravena je reprodukovaná hudba a stánek s občerstvením. Ohňostroj rozzáří nebe nad Ostravou o půlnoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Heulosem ve čtvrtek proběhnou světlušky

13:37 Jihlava: Heulosem ve čtvrtek proběhnou světlušky

Noční běh pro Světlušku se v Jihlavě uskuteční 16. května. Veškerý výtěžek ze startovného půjde proj…