Ostrava: Slezská diakonie přebírá v Komorní Lhotce domov pro seniory

27.12.2015 9:31

Domov pro seniory v Komorní Lhotce změní na přelomu roku provozovatele, místo obce se stane poskytovatelem služeb pro seniory Slezská diakonie. Ta chystá postupnou modernizaci zařízení, kterou zahájí již zkraje roku nákupem pěti polohovacích postelí a antidekubitních matrací, na které ji přispěla Nadace ČEZ částkou 100 tisíc korun.

Ostrava: Slezská diakonie přebírá v Komorní Lhotce domov pro seniory
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

„Těší nás, že můžeme navázat na historické kořeny diakonické práce na Těšínském Slezsku. Domov pro seniory ponese název SAREPTA Komorní Lhotka a poskytne svou péči a pomoc 84 seniorům,“ upřesnila za Slezskou diakonii Halina Pientoková.

Slezská diakonie je charitativní organizace, která poskytuje služby v sociálně-zdravotní oblasti. Je součástí Slezské církve evangelické augsburského vyznání. V současnosti provozuje více než 50 středisek, například chráněné bydlení, azylové domy, domy pro matky s dětmi nebo nízkoprahová zařízení pro děti, ve kterých zaměstnává více než 550 pracovníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…