Ostrava si připomene 68. výročí osvobození města

29.04.2013 8:19

Město Ostrava spolu s Krajským vojenským velitelstvím Ostrava pořádají v úterý 30. dubna vzpomínkovou akci u příležitosti 68. výročí osvobození města. U Památníku Rudé armády v Komenského sadech se od 10 hodin uskuteční pietní akt kladení věnců.

Ostrava si připomene 68. výročí osvobození města
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

 

Památku osvoboditelů města Ostravy a obětí 2. světové války uctí místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR Miluše Horská, místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Lubomír Zaorálek, velvyslanec Ruské federace v ČR Sergej Kiseljov, představitelé Moravskoslezského kraje, města Ostravy a jeho obvodů, zástupci Armády České republiky, váleční veteráni, přímí účastníci Ostravsko-opavské operace, zástupci společenských organizací aj.
 
Doprovodný program začne již od 9 hodin promenádním koncertem Vojenské hudby Olomouc, cviky se zbraní předvedou příslušníci jednotky Posádkového velitelství Praha. Veřejnost si bude moci prohlédnout nejmodernější vojenskou techniku Armády České republiky, která bude v Komenského sadech vystavena až do 14 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…