Otrokovice: Hudbou proti násilí

28.09.2015 6:30

Organizace Lidská pouta pořádá v Otrokovicích charitativní večer s názvem Hudbou proti násilí. Koncert se uskuteční 2. října 2015 v 19 hodin v Otrokovické BESEDĚ. Starosta Otrokovic Jaroslav Budek spolu s místostarostou Jiřím Veselým převzali záštitu nad touto akcí.

Otrokovice: Hudbou proti násilí
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Vstupenky na koncert lze zakoupit na místě před konáním koncertu za cenu 100 korun a děti do 15 let zaplatí 50 korun. Výtěžek koncertu bude určen na bezplatnou preventivní, osvětovou a poradenskou činnost pořádající organizace a 5 tisíc korun poputuje azylovému domu Nový domov do Otrokovic.

Lidská pouta jsou nevládní, neziskovou organizací, která se ve své osvětové, přednáškové a poradenské činnosti zaměřuje na boj proti násilí v rodině. „Od svého založení pořádáme odborné přednášky na školách pro studenty, odborníky a také veřejnost. Dále se zaměřujeme na anonymní setkání s lidmi, kteří potřebují nezávislou radu a pomoc v problematice domácí násilí a také v obtížných rodinných situacích, kterých jsou děti svědky. 

Chceme působit zejména jako nezávislý rádce, mediátor a pomocník v těchto obtížných životních situacích,“ uvádí v korespondenci městu zakladatelka a ředitelka organizace Kateřina Luisa Paděra-Daňhelová.

„Věřím, že tento charitativní večer přispěje k naplnění poslání organizace Lidská pouta. Děkujeme za organizaci koncertu Hudbou proti násilí u nás v Otrokovicích a přejeme spokojené účastníky, kteří budou pozitivně vnímat zaměření celé akce,“ vzkázal starosta města Jaroslav Budek.

Lidská pouta spolupracují s dalšími organizacemi, jednotlivými odborníky a orgány sociálně-právní ochrany dětí jednotlivých měst a místy pomoci, které poskytují přímou sociální pomoc obětem domácího násilí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…