Otrokovice: Lampionový průvod bude tradičně zakončen ohňostrojem

08.11.2021 19:31 | Tisková zpráva

Jako pochodující světýlka vypadají děti, které si radostně nesou lampion a těší se na konec trasy, kde je čeká ohňostroj. Oblíbená akce Lampionový průvod a ohňostroj již klepe na dveře. Uskuteční se tradičně 16. listopadu, v předvečer státního svátku Dne boje za svobodu a demokracii.

Otrokovice: Lampionový průvod bude tradičně zakončen ohňostrojem
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Účastníci s lampiony se shromáždí v 16:30 hodin v parku před poliklinikou, odkud projde průvod přes lávku k Otrokovické BESEDĚ na náměstí 3. května. Jakmile na místo dorazí poslední účastník s lampionem, oblohu rozzáří za doprovodu hudby nádherný ohňostroj.

Připraven je i doprovodný program. „Na pódiu před Otrokovickou BESEDOU vystoupí známá domácí kapela RIPTETO, ještě předtím však zazpívá Magda Malaníková s klavírním doprovodem Mirky Soukalové živě Modlitbu Marty Kubišové,“ přiblížil dění na náměstí Dalibor Dědek z Otrokovické BESEDY, která je spolu s městem Otrokovice a DDM Sluníčko Otrokovice pořadatelem akce.

„Připraveny budou i prodejní stánky s občerstvením, například svařené víno, cukrovinky, káva, sýry, punč, klobásy a světýlka pro děti. Nově budou k dispozici také originální plechové hrníčky, které jsme pro letošní zimu připravili na horké nápoje. K zakoupení jsou v budově Otrokovické BESEDY v Turistickém informačním centru a Městské kavárně,“ doplnil Dalibor Dědek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…