Otrokovice: Mezi obcemi Bělov a Žlutava bude uzavřena silnice

27.06.2016 18:30

Rekonstrukce mostu přes Široký potok mezi obcemi Bělov a Žlutava během letních prázdnin zkomplikuje řidičům situaci. Od 4. července 2016 do 31. srpna 2016 bude v tomto místě uzavřena silnice číslo III/36740. Objízdná trasa povede přes Otrokovice.

Otrokovice: Mezi obcemi Bělov a Žlutava bude uzavřena silnice
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Objízdná trasa je navržena po komunikacích I/55 a III/36746, III/36745. Z Bělova do Žlutavy se řidiči dostanou přes Otrokovice a Napajedla.

„Této uzavírce bude předcházet v termínu od 27. června 2016 do 3. července 2016 tzv. zvláštní užívání komunikace, kdy bude provoz na komunikaci omezen, a to zúžením obou jízdních pruhů. Důvodem je provádění přípravných stavebních akcí. Průjezd bude umožněn obousměrně, popř. kyvadlově,“ informovala Miroslava Menšíková Berková z oddělení silničního hospodářství Městského úřadu Otrokovice.

V termínu od čtvrtku 01.09.2016 do pátku 02.09.2016 budou po skončení úplné uzavírky opět v režimu zvláštního užívání komunikace probíhat dokončovací práce na stavbě a provoz bude umožněn obousměrně popř. kyvadlově. Informace pro řidiče ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…