Otrokovice: Muž ukradl peněženku, důkaz schoval pod víko kanálu

12.02.2023 8:33 | Tisková zpráva

Jak si časně z rána přijít na nějakou kačku asi přemýšlel minulý týden pachatel, který využil nepozornosti zákazníka v trafice a odcizil peněženku, kterou si muž odložil po nákupu na pult, kde ji zapomněl.

Otrokovice: Muž ukradl peněženku, důkaz schoval pod víko kanálu
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Díky instalovaným kamerám v prodejně okradený muž společně s trafikantkou zjistili, že peněženku i s obnosem 4 000 korun si odnesl mladík, který stál v řadě za platícím mužem. Celou věc oznámili na služebnu Městské policie Otrokovice. „Hlídka poučila oznamovatelku, aby případ oznámila Policii ČR, která bude případ dále šetřit. Současně hlídka provedla fotodokumentaci podezřelého muže ze zmíněného kamerového záznamu s tím, že provede pátrání v restauracích v Otrokovicích,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Otrokovice Karel Koňařík.

Netrvalo dlouho a strážníci muže našli v jedné z nejbližších možných hospod. „Muž přesně odpovídající popisu seděl u občerstvení. Hlídka jej vyzvala k prokázání totožnosti, což učinil platným občanským průkazem. Nervózní muž se dotazoval na důvod přítomnosti hlídky a po několika minutách na dotaz strážníka přiznal, že nalezl peněženku, která však byla prázdná až na několik plastových kartiček. Uvedl, že ji u sebe nemá, ale může ukázat, kam ji odhodil,“ popsal Karel Koňařík. Na místo mezitím dorazila i hlídka Policie ČR, obvodního oddělení Otrokovice. Společně s mužem se tak obě hlídky vydaly na přibližně 300 metrů vzdálené místo, kde peněženku odložil. „Peněženka byla přesně tam, kde muž říkal. Vložil ji pod víko betonového kanálu, kde by ji nikdo nehledal,“ uzavřel zástupce ředitele Městské policie Otrokovice Karel Koňařík. Případ dále šetří Policie ČR.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…