Otrokovice: Starosta převzal nové branky pro školní hřiště

22.01.2012 17:31

Školní hřiště na Trávníkách disponuje od dnešního dne dvěma novými bezpečnými brankami. Od sponzorů je převzal starosta města Otrokovice Jaroslav Budek spolu s ředitelkou ZŠ Trávníky Janou Večeřovou.

Otrokovice: Starosta převzal nové branky pro školní hřiště
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

V loňském roce byla provedena první etapa rekonstrukce areálu školního hřiště, kdy město Otrokovice pro tyto účely uvolnilo částku 2,5 milionu korun. „Nová odpružená tartanová běžecká dráha o délce 200 metrů včetně roviny pro sprint a rozběhové dráhy pro skok daleký přinesla vylepšené podmínky pro sportovní aktivity nejen žáků ZŠ Trávníky, ale i veřejnosti. Instalováno bylo také dvacet laviček a oplocení. Nyní zde budou k dispozici také nové branky, jejichž hlavní devizou je bezpečnost. Od prvních teplých dnů budou sloužit k řadě her a věřím, že všem návštěvníkům hříště přinesou radost,“ uvedl starosta Otrokovic Jaroslav Budek.

Nově instalované fotbalové branky svými bezpečnostními parametry jednoznačně převyšují všechny doposud používané brankové konstrukce. Díky patentované kompozitní konstrukci potřebuje tato branka k překlopení 17krát více energie než duralová a 12krát více energie než ocelová branková konstrukce a kinetická energie branky při dopadu v případě nárazu je u kompozitní branky 5krát menší než u duralových a 3krát menší než u ocelových branek. Další velkou výhodou branek je jejich variabilita. Během několika desítek minut lze branku z velikosti 5 x 2 metry změnit na 3 x 2 metry a využít ji nejen pro fotbalová utkání, ale i pro jiné sporty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…