Otrokovice: Veřejnost již může využívat nové hřiště na Padělkách

07.08.2020 11:11

V minulém roce v Kvítkovicích na Padělkách město vybudovalo nové sportovní víceúčelové hřiště. V letošním roce bylo toto hřiště doplněno o sportovní povrch a dále se bude rozšiřovat o dětské hřiště. Brány hřiště se začátkem srpna veřejnosti otevřou.

Otrokovice: Veřejnost již může využívat nové hřiště na Padělkách
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Výstavba hřišť byla rozdělena na dvě části do dvou let. Práce na druhé etapě začaly letos v polovině června s předpokládaným ukončením v polovině září. „Podařilo se nám zkrátit lhůtu výstavby v předstihu, a proto můžeme sportovní hřiště otevřít a umožnit veřejnosti jeho využívání,“ uvedla starostka města Hana Večerková.

Hřiště bude sloužit k rekreačním a sportovním aktivitám. Sportovní hřiště je vhodné pro fotbal, házenou, malou kopanou, volejbal, nohejbal, tenis či florbal.

V současné době probíhá výstavba dětského hřiště. „Děti se mohou těšit na hřiště, kde bude umístěn například kolotoč, průlezky a herní prvky ve tvaru hřibu, hřiště bude doplněno grafickými motivy opice, berušky, ježka a skákacího krokodýla,“ vyjmenovala plánované prvky Alena Lacigová z odboru rozvoje města. Dodala, že pokud budou klimatické podmínky příznivé, dětské hřiště by mohlo být dokončeno během tří týdnů.

Náklady na vybudování hřiště jsou  čerpány z rozpočtu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…