Pardubice: Dostihový spolek bude mít nového ředitele

26.06.2019 13:59

Rada města Pardubic schválila na základě doporučení hodnotící komise Jaroslava Müllera jako vítěze výběrového řízení na pozici člena představenstva, pověřeného řízením společnosti Dostihový spolek a.s.

Pardubice: Dostihový spolek bude mít nového ředitele
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„V rámci výběrového řízení obdrželo město Pardubice nabídku od osmi uchazečů. V pátek 21. června proběhlo jednání hodnotící komise, na které bylo pozváno k osobnímu pohovoru šest uchazečů. Na základě vyplněných hodnotících protokolů, kde každý člen komise označil pořadí kandidátů, lze konstatovat, že se hodnotící komise jednomyslně shodla na vítězném uchazeči,“ komentuje průběh výběrového řízení náměstek primátora Petr Kvaš.

Jaroslav Müller se celý profesní život pohybuje v oblasti chovu a výcviku koní, pořadatelské a prezentační činnosti v oblasti chovu koní a ve službách v oblasti chovu koní. „Jsem přesvědčen, že se nám podařilo najít člověka, který nejen rozumí koním, ale vyzná se i v obchodních a organizačních záležitostech kolem chovu koní i dostihovém sportu,“ hodnotí výsledek výběrového řízení Petr Kvaš.

„S ohledem na předchozí zaměstnání a pracovní aktivity v oblasti chovu koní, výcviku, sportu a pořadatelské činnosti i vzhledem k tomu, že mám zkušenosti s řízením společností, je pro mě práce v Dostihovém spolku velká výzva. Dle mého názoru je prioritní zaměřit se na precizní pořadatelskou činnost směrem k návštěvníkům dostihů, ale i k jejich účastníkům, je nutné významně zlepšit mediální obraz společnosti. Z hlediska ekonomického je zapotřebí optimalizovat provozně-nákladové položky a zaměřit se na efektivní řízení lidských zdrojů,“ řekl těsně pro rozhodnutí Rady města Pardubic vítězný kandidát Jaroslav Müller. Ten se nové funkce ujme po vyřešení procesně-administrativních náležitostí akciové společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…