Pardubice: Město vypsalo nový tendr na pronájem kavárny

29.11.2015 11:39

Pardubice hledají nájemce kavárny v Tyršových sadech. Zájemci o provozování Galerie café mají na podání nabídky čas do 26. prosince 2015.

Pardubice: Město vypsalo nový tendr na pronájem kavárny
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Město nabízí k pronájmu prostor o výměře zhruba 509 metrů čtverečných. Kavárna byla vybudována v rámci rekonstrukce Tyršových sadů a budoucí nájemce ji bude muset zařídit a zajistit povolení k užívání. Kavárnu chtělo mít město otevřenou již na podzim, při slavnostním otvírání revitalizovaného parku. Podnikatel, který za ni nabídl nejvyšší nájemné, od svého záměru ustoupil a smlouvu nepodepsal. Proto nyní Pardubice hledají nového nájemce.

Záměr nájmu kavárny byl vyvěšen 25. listopadu na úřední desce, nabídky mohou zájemci podávat po dobu 30 dnů. Na webu města (www.pardubice.eu) je k nahlédnutí také projektová dokumentace pronajímaných prostor. Další informace o podání žádosti poskytne odbor majetku a investic pardubického magistrátu (Edita Šklíbová, tel. 466859217 nebo Romana Kudrnová, tel. 466859210), informace k projektové dokumentaci Eva Klívarová, tel. 466859722. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…