Pardubice: Radnici zajímá, jak jsou lidé se životem ve městě spokojení

18.06.2019 15:36

Od června probíhá nejen v ulicích města dotazníkové šetření, zaměřené na spokojenost obyvatel s životem v Pardubicích a způsob, jakým se během dne po městě přemísťují. Výsledky dotazníkového šetření, na kterém spolupracuje Magistrát města Pardubic s neziskovou organizací CI2, mají napomoci rozvoji města a zveřejněny budou v srpnu letošního roku.

Pardubice: Radnici zajímá, jak jsou lidé se životem ve městě spokojení
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„Šetření slouží jako podklad pro vyhodnocení plnění strategického plánu města a výsledky budou využity i v dalších oblastech řízení města. Výhodou zvoleného šetření je i to, že výsledky budou porovnatelné s jinými městy v republice, kde obdobné průzkumy probíhaly,“ informuje Josef Novák ze společnosti CI2 s tím, že veškerá sebraná data jsou k dispozici na webových stránkách CI2, o. p. s.

Organizátoři dotazníkového šetření očekávají, že během měsíce června získají, na základě předem stanoveného klíče, zhruba 500 odpovědí od osob starších 18 let, tak aby měli k dispozici reprezentativní vzorek respondentů. Veřejnost může být proškolenými tazateli, kteří se hned v úvodu rozhovoru prokazují tazatelským průkazem, oslovena nejen na ulici, ale i v domácnostech. „Prosíme proto oslovené občany, aby věnovali svůj čas a odpověděli tazatelům na řadu položených otázek. Napomůžou tak rozvoji města Pardubic,“ dodává Blanka Doležalová z odboru rozvoje a strategie pardubického magistrátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…