Pelhřimov: Adélka umožňuje objednání a doručování čerstvého pečiva do obcí

26.01.2019 13:45

Projekt „AdelkaOnline“ přináší i do té nejmenší obce možnost objednávání a doručování čerstvého pečiva. Jedná se o obce a místa, kde byly zrušeny prodejny potravin, nebo kde je poptávka po těchto výrobcích a jejich následovného výdeje občanům, kteří mají zájem o koupi dodávaných výrobků.

Pelhřimov: Adélka umožňuje objednání a doručování čerstvého pečiva do obcí
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Objednávání je snadné a online. Doručování je závislé na dohodě s obcí a množství objednávek. Nejčastěji jde o 4-6 rozvážek v týdnu.

Město Pelhřimov uzavřelo spolupráci při dodávkách pekařských výrobků do místních částí Pelhřimova. Zatím se do projektu přihlásila místní část Strměchy. Pokud si chcete dopřát čerstvé pečivo, ušetřit cestu a zbavit se starostí s nákupy pak neváhejte a zapojte svou obec do projektu „AdelkaOnline“. Bližší informace naleznete ZDE.

Roman Teisler, ředitel společnosti Adélka, a. s., uvedl: „Projekt „AdelkaOnline“ vznikl z lásky k regionu, ve kterém žijeme. A také z touhy zlepšit život i v té nejmenší obci. I tam, kde není obchod, i v místech, odkud je do města daleko, všude žijí lidé, kteří mají právo na čerstvé pečivo a poctivou kvalitu bez příplatku. A tohle všechno jim jejich Adélka od této chvíle nabízí. Náš „dar chuti a přátelství“ je nyní k dispozici pro každého, v každé obci našeho krásného regionu.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…