Pelhřimov: Okrskovou soutěž v Čakovicích ovládli domácí hasiči

10.07.2018 17:37

Vřelá atmosféra panovala v sobotu 26. května v Čakovicích, na místní travnaté louce, kam se sjela družstva sborů dobrovolných hasičů z okolí Pelhřimova, kde se konala okrsková hasičská soutěž v požárním sportu „O pohár starosty města Pelhřimova“.

Pelhřimov: Okrskovou soutěž v Čakovicích ovládli domácí hasiči
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Hasičské dovednosti za vydařeného slunečného počasí předvedlo 30 družstev SDH. Ti soutěžili v disciplíně požární útok na terče. Své umění předvedli nejen muži a ženy, ale také malé děti, kterým patří za výborné výkony neskrývaný obdiv.
Po zdolání disciplín všemi družstvy a sečtení všech bodů došlo k slavnostnímu nástupu na vyhlášení cen. Při závěrečném vyhodnocení, předání poháru a cen vyhodnotil starosta města Pelhřimova František Kučera soutěž jako velice zdařilou. Poděkoval organizátorům soutěže za perfektní přípravu, všem hasičům vyslovil svůj obdiv, též poděkoval za skvělé výkony a popřál jim mnoho zdaru do jejich dalšího snažení.

I když rozhodovali pouze vteřiny, na první příčku a putovní pohár starosty města Pelhřimova si vybojoval domácí tým z Čakovic, který s dalšími třemi týmy soutěžil v kategorii Požární útok se stříkačkou PS 8 z přívěsného vozíku s výsledným časem (55,34). Druhé místo obsadilo družstvo z Řemenova (67,97) a na třetím místě skončilo družstvo z Plevnice (77,43).

Čakovice měli připravenou perfektní organizací závodu. Krásné odpoledne plné požárního sportu bylo doplněno o občerstvovací zázemí, kam byli všichni přítomní srdečně zváni. Radostná a uvolněná atmosféra motivovala závěrem účastníky závodu i ke koupání v malé nádrži.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…