Pelhřimov nabízí bruslení přímo v srdci historického centra

13.01.2018 11:19

Desítky usměvavých dětí ze Základní školy na Pražské zahájily před zraky diváků a představitelů pelhřimovské radnice, starosty Františka Kučery a místostarostů Ladislava Meda a Josefa Kocha bruslařskou sezonu na nově otevřeném venkovním kluzišti.

Pelhřimov nabízí bruslení přímo v srdci historického centra
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Po celý den pak panovala na kluzišti spokojenost a pohoda. O tom, že kluziště je dobrou volbou na pelhřimovském náměstí, jsou přesvědčeni nejen dotazované děti, ale i dospělí, kteří se střídali na kluzišti až do pozdních hodin, chvála dopadala právě na sportovní aktivitu. Působivé panorama historického města společně s venkovním kluzištěm nabízí obyvatelům a návštěvníkům vychutnat si bruslení a zábavu přímo na Masarykově náměstí pod širým nebem.
Nenechte si proto ujít tuto magickou zimní zábavu, která slibuje potěšení pro všechny věkové kategorie a je zcela zdarma. Vezměte tedy rodinu, přátele, spolupracovníky a navštivte kluziště pro nezapomenutelné zážitky a vzpomínky.

Kluziště se syntetickým ledem je otevřeno denně do 28. ledna 2018, ve všední dny od 14:00 hodin do 20:00 hodin, o víkendech je provoz zabezpečen od 10:00 hodin do 20:00 hodin. Zázemí pro bruslaře je zajištěno v podobě stanu, laviček a k dispozici je i teplý čaj. Kluziště je ozvučeno a ve večerních hodinách osvíceno. Tradiční občerstvení v podobě tekutých dobrot nabízí v blízkosti stánek „U stromečku“. K bruslení na syntetické ploše není třeba speciálních bruslí, pouze je důležité mít dobře nabroušené brusle.

Samotné postavení syntetické „ledové“ plochy trvalo tři dny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Souhrnnou rozpočtovou rezervu města posílí 231 milionů korun

10:29 Hradec Králové: Souhrnnou rozpočtovou rezervu města posílí 231 milionů korun

Z loňského finančního vypořádání rozpočtu města má Hradec Králové přebytek volných zdrojů více než 2…