Pelhřimov vyhlásil boj hlodavcům

02.04.2017 6:31

Město Pelhřimov, zastoupené hospodářským odborem, na základě předcházení přemnožení hlodavců a v souladu se zák.č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů v y h l a š u j e od 3. dubna do 28.dubna 2017 jarní ochrannou velkoplošnou deratizaci na území města Pelhřimova.

Pelhřimov vyhlásil boj hlodavcům
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Do této akce, aby byla co možná nejúčinnější, je třeba, aby se zapojili majitelé domů a provozoven, kde lze výskyt hlodavců předpokládat. Pro podniky a organizace je deratizace samozřejmostí.

Položení nástrah provede firma DERMAS v termínu 18.4.2017 a opakovaná kontrola bude 25.4.2017. Pokud zjistíte zvýšený výskyt hlodavců, volejte do termínu 12.4.2017 v době 8,00 – 16,00 hod. pana Tomáše Štefánka – tel. 565 351 476.

Město Pelhřimov, zastoupené odborem hospodářským, žádá všechny majitele domácích zvířat, aby v době velkoplošné deratizace zamezili jejich volnému pohybu po veřejných prostranstvích města.

Velkoplošná deratizace určená na výrazné zregulování výskytu hlodavců byla předložena ke schválení Krajské hygienické stanici Kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě, územní pracoviště Pelhřimov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…