Písek: Pořadatelé akcí mohou ještě žádat o dotace i místo v Kalendáriu

19.09.2017 19:44

Každoroční schůzka s pořadateli akcí na téma finanční podpora z dotačního programu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu se uskutečnila v hudebním sále kulturního domu v pondělí 18. 9. 2017.

Písek: Pořadatelé akcí mohou ještě žádat o dotace i místo v Kalendáriu
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Zástupci odboru školství a kultury seznámili přítomné s důležitými termíny pro podání žádosti o dotace. Uzávěrka příjmu žádostí o dotaci na podporu kulturních akcí a akcí z cestovního ruchu v rámci 1. výzvy je dne 22. 9. 2017 do 12.00 hod. Vyhlášení 2. výzvy je plánováno na počátek října. Podrobné informace jsou všem k dispozici ZDE

Hostem setkání byl předseda kulturní komise z Českých Budějovic Bc. Daniel Turek, který účastníkům poradil, jak žádost o dotaci co nejlépe napsat.

Destinační společnost Píseckem, s.r.o., ve spolupráci s městem Písek nabízí zájemcům o zveřejnění jimi pořádané akce možnost zařazení zdarma do výtisku Kalendária kulturních akcí pro zimní turistickou sezonu 2017/2018. Podklady pro uvedení akce (konané v období od 1. 11. 2017 do 30. 4. 2018) v tomto kulturním přehledu je možno zaslat do 15. 10. 2017 na adresu info@piseckem.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…