Písek: Řidiče čeká dopravní omezení v ulici Pražská

12.07.2022 15:55 | Tisková zpráva

Kvůli rekonstrukci lávky přes potok Jiher na chodníku v ulici Pražská, která se nachází nedaleko odbočky na Topělec, čeká řidiče od 18. července do 31. srpna částečná uzavírka silnice č. III/1219 v této ulici, a to ve směru do centra, ve směru z centra zůstane vedení dopravy nedotčeno.

Písek: Řidiče čeká dopravní omezení v ulici Pražská
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Na 23. července a 12. srpna je pak naplánována úplná uzavírka silnice č. III/1219 v úseku od objektu č. 458 po křižovatku se silnicí č. III/02024. 

Anketa

Jsou ceny elektřiny v ČR spravedlivé, s ohledem na mezinárodní situaci?

1%
98%
hlasovalo: 30978 lidí
Lávku totiž bude nutné odstrojit a jeřábem přenést na nákladní auto, novou lávku pak bude nutné jeřábem usadit na místo. Pro chodce bude během rekonstrukce zřízen na části přilehlé silnice provizorní chodník.

„Kvůli rekonstrukci lávky bude bez náhrady zrušena autobusová zastávka Písek, Na Kuchyňce a Písek, Pražská ve směru do centra, v opačném směru pak bude jen během úplné uzavírky zrušena zastávka Písek, Pražská. Zrušenou zastávku Písek, Pražská nahradí stávající zastávka Písek, Čelakovského. Využívat ji budou spoje MHD i příměstské autobusy, vyjma linky č. 407 Praha-Milín-Zalužany-Čimelice-Písek, která ji vynechá a pojede rovnou na autobusové nádraží,“ řekl Jaroslav Hrneček z odboru dopravy.
 
Při úplné uzavírce bude doprava ven z centra vedena od okružní křižovatky silnic č. II/139 a III/1219 ul. Pražská, Dvořákova po silnici č. II/139 ul. Pražská na silnici č. I/20 ve směru Praha/Plzeň s výjezdem u „Robinsona“ a s pokračováním po silnici č. III/1219 na Čížovou, Dobešice a po silnici č. III/02024 na Topělec. V opačném směru bude objížďka vedena ze silnice č. III/1219 ul. Pražská podjezdem pod silnicí č. I/20 po účelové komunikaci ul. U Židovského hřbitova s přejezdem železniční tratě a s pokračováním Dukelskou ulicí, která bude dočasně jednosměrná, podél tratě s výjezdem do ul. Burketova (silnice č. II/139, naproti lesnické škole) a dále po silnici č. II/139 do ulice Pražská.
 
Dopravně inženýrské opatření naleznete ZDE
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…