Písek: S Hlavou v Písku se opět dostanete na zajímavá místa

29.09.2022 6:32 | Tisková zpráva

Kancelář Smart Písek připravila na začátek října už druhý ročník týdenní akce nazvané Hlava v Písku. Uskuteční se od 3. do 7. října a jejím cílem je ukázat veřejnosti město z jiné stránky.

Písek: S Hlavou v Písku se opět dostanete na zajímavá místa
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

„Hlava v Písku nabídne jedinečnou možnost navštívit řadu míst spadajících do správy města, kam se běžně není možné dostat. V programu budou například prohlídky Píseckých hor na téma „Obnova píseckých lesů po kůrovcové kalamitě“, polytechnického centra na ZŠ T. Šobra a řemeslných dílen na ZŠ Svobodná nebo dokončené soustavy Purkratických rybníků. Zavítat bude možné i do divadla Fráni Šrámka, protiatomového krytu v kině Portyč nebo do Teplárny Písek,“ řekla Terezie Hroudová z kanceláře Smart Písek.

Na programu je prohlídka kompostárny u Smrkovic, třídírny odpadu na skládce Vydlaby, exkurze do malé vodní elektrárny u Václavského jezu a den otevřených dveří základny hasičů města Písek. Součástí Hlavy v Písku bude také přednáška novináře Jiřího Nádoby, působícího v týdeníku Respekt, na téma „Věříte médiím?“ v městské knihovně.

Zájemci o účast na jednotlivých akcí se musí předem registrovat ZDE.

hlava v Písku program

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…