Písek: Starostka poblahopřála žákům a studentům k mimořádným úspěchům

14.06.2018 10:02

Již tradiční slavnostní ocenění žáků a studentů, kteří v tomto školním roce úspěšně reprezentovali své školy a město Písek v krajských, celostátních i mezinárodních soutěžích, se uskutečnilo ve středu 13. června 2018 ve Svaté Trojici.

Písek: Starostka poblahopřála žákům a studentům k mimořádným úspěchům
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Starostka města Eva Vanžurová, předseda komise pro výchovu a vzdělávání Jan Adámek a vedoucí odboru školství a kultury Marie Cibulková předali pamětní listy a drobné dárky 131 žákům a studentům píseckých základních a středních škol a základní umělecké školy za výjimečné výkony v oblasti vědomostní, společenské, kulturní, umělecké a sportovní.

„Jsem nesmírně hrdá na své město a na vás, kteří je tak skvěle reprezentujete. Chtěla bych, abyste si při každém svém úspěchu vždycky uvědomili, že za ním je nejen váš talent a píle, ale také práce a péče lidí kolem vás. Vašich pedagogů, trenérů, rodičů či prarodičů,“ poděkovala starostka zúčastněným školákům a studentům i všem ostatním, kteří vytvářejí talentovaným dětem zázemí a rozvíjejí jejich schopnosti.

O hudební doprovod ke slavnostnímu aktu se postaral varhaník Josef Hrdý a flétnistky ze ZUŠ Otakara Ševčíka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…